JUARA TRAVEL TUMPUAN MEDIA

JUARA TRAVEL TUMPUAN MEDIA

07/24/2018 0 By admins

Minggu lalu wartawan dari Utusan Malaysia telah datang ke Ibu Pejabat Juara Travel & Tours untuk membuat laporan keberadaan pihak agensi itu sendiri. Wartawan Utusan Malaysia, ROSKHOIRAH YAHYA menemu bual Pengarah Urusan Juara Travel & Tours Sdn. Bhd. (Juara Travel) Haji Mazlan Mansor bagi berkongsi pandangan mengenai isu ini yang dilihat semakin serius.

Beliau yang pengalaman selama lebih sedekad sebagai ejen mengendalikan umrah dan kini mempunyai 18 cawangan di seluruh negeri berkata, secara prinsipnya , seseorang itu boleh mengelak menjadi mangsa penipuan andai mendengar nasihat pihak berkuasa. Lebih penting katanya, menggunakan segala hak sebagai pengguna yang bijak.

Haji Mazlan selaku pengarah urusan Juara Travel memberi beberapa pandangan mengenai haji dan umrah dan beberapa tips yang boleh digunakan oleh pengguna diluar sana. Beliau juga berkongsi sedikit sebanyak mengenai kewujudan  Juara Travel yang bertapak lebih 17 tahun pengalaman.

 

Artikel Penuh : http://www.utusan.com.my/bisnes/korporat/tawar-perkhidmatan-terbaik-1.714888

Juara Travel memperkenalkan pakej umrah yang mampu milik oleh semua orang. Tawaran pakej yang tidak masuk akal yang bermula serendah RM5290 pada tahun hadapan. Manakala harga untuk bulan Oktober, November dan Disember harga bermula serendah RM6290 PERCUMA TAIF. Harga yang cukup-cukup berbaloi dan mampu didapati oleh jemaah-jemaah yang ingin menunaikan umrah pada hujung tahun ini dan awal tahun 2019.

 

 

Untuk pakej pelancongan pula beliau memberi servis yang terbaik dari segi pengangkutan tempat tinggal, dan paling penting tempat yang ingin dilawati. Semua harga yang ditawarkan adalah “All Include” dan pelanggan hanya membawa duit berbelanja sahaja. Untuk keterangan lanjut boleh layari www.juaratravel.com.my.